Ceremoniehuis Dirk

Ceremoniehuis Dirk

Ceremoniemeester

Eindelijk is het zover! Uw geliefde heeft u ten huwelijk gevraagd. Gefeliciteerd! U kunt beginnen aan de planning van de belangrijkste dag van uw leven. Bij de organisatie van een huwelijk komt echter heel wat kijken. Het vraagt een hoop voorbereidings- en opzoekingswerk waar heel wat tijd en energie in kruipt. Gelukkig kunt een beroep doen op een huwelijksplanner die u van A tot Z helpt bij het voorbereiden van deze prachtige dag.

Ceremoniehuis Dirk is uw geschikte partner voor de planning van uw huwelijk. Zaakvoerder Dirk heeft ruim 20 jaar ervaring als ceremoniemeester en weet dus als geen ander hoe de voorbereiding aan te pakken. Wij beschikken over alle nodige informatie en adressen om van uw huwelijksdag een echt succes te maken. U hoeft alleen te genieten en wij zorgen voor de rest.

Verder kunt u bij ons ook steeds terecht voor het huren van ceremoniewagens en rode lopers. In onze fotogalerij vindt u enkele voorbeelden. Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neem dan contact op via onze contactpagina. Wij helpen u dan graag verder.

Eindelijk is het zover! Uw geliefde heeft u ten huwelijk gevraagd. Gefeliciteerd! U kunt beginnen aan de planning van de belangrijkste dag van uw leven. Bij de organisatie van een huwelijk komt echter heel wat kijken.

Bent u mindervalide, ziek of minder goed te been en op zoek naar degelijk vervoer? Dan bent u bij Ceremoniehuis Dirk aan het juiste adres. Wij beschikken over 3 personenwagens en 4 busjes die volledig zijn aangepast aan rolwagens.

Vliegen brengt soms de nodige stress met zich mee. Maak het uzelf daarom zo gemakkelijk mogelijk en zorg voor luchthavenvervoer. Zo vermijdt u parkeerstress en extra parkingkosten en bent u gegarandeerd op tijd!

© Ceremoniehuis Dirk 2016 - Alle rechten voorbehouden - Website door Publivisie
Cookies en privacy